Рецепт приґотування ікри з баклажанів. Для її приґотування потрібно : 300 ґрам баклажанів , 2 столові ложки ( приблизно 16 ґрам )олії, 1 - 2 зубчика часнику, 250 ґрам 🍅 помідорів кислих сортів, сіль перець чорний мелений, 🍋 лимон, духмяний перець, майоран, ґірчиця, базилік за смаком. Баклажани помити, запекти або трохи проварити, зняти шкірку, м'якоть мілко порізати, додати помідори, олію, перетерті чи цілі 2 лаврові листки, перемішати, хвилин 10 варити поки не буде волоґи на повільному наґріванні посуду в якому вони ґотуються . Охолодити, додати сіль перець чорний мелений перець, духмяний перець, 🍋 лимон, майоран, базилік, ґірчицю , дрібно порізаний часник. Вживати протяґом 60 - 90 хвилин після приґотування. Можна й пізніше, однак, це буде не дуже корисно для здоров'я і не так смачно .
Немає коментарів:
Дописати коментар
Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.